Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Επιστολή προς την κυβέρνηση του Ισραήλ


Ειλικρινά, πάντα θεωρούσα τον Ισραηλινό λαό ως εκείνον που, επειδή βίωσε το Ολοκαύτωμα, θα ήταν ο πρώτος και ο καλύτερος που θα δίδασκε στην Ανθρωπότητα την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, την αγάπη και την κατανόηση. Σήμερα όμως, η κυβέρνησή του είναι μια εγκληματική δύναμη που απλώς αφύσικα, παράλογα, παράνομα παραβίασε κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπιάς. Ο στόλος Ειρήνης μετέφερε μόνο τρόφιμα. Ούτε όπλα, ούτε σφαίρες, ούτε κάτι που θα σας ανάγκαζε να προβείτε στις πράξεις που όλοι είδαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι ιερό σας καθήκον να σκεφτείτε τι πράξατε, να λογοδοτήσετε στον Ο.Η.Ε, να επανακαθορίσετε τη θέση σας και να ζητήσετε ταπεινά συγνώμη από την Παγκόσμια Κοινότητα και από τους συγγενείς των νεκρών!

Κύριοι της Ισραηλινής Κυβέρνησης, κύριοι της στρατιωτικής ηγεσίας του Ισραήλ,

Οι διαφορές σας με τον Παλαιστινιακό λαό δε σας νομιμοποιούν να ανοίγετε πυρ εναντίον ακτιβιστών που μετέφεραν τρόφιμα. Δε δικαιούστε σε Διεθνή χωρικά ύδατα να συμπεριφέρεστε σαν τους Ναζί, που κάποτε ήθελαν να σας εξολοθρεύσουν. Δεν έχετε δικαίωμα να σκοτώνετε, να τραυματίζετε, να βασανίζετε ανθρώπους που θα έσπευδαν και εσάς να βοηθήσουν, αν είχατε ανάγκη.
Εκφράζω τη λύπη μου, την αγανάκτησή μου, την οργή μου, όχι ενάντια στον Ισραηλινό λαό, αλλά εναντίον σας, που στο όνομα του φόβου, της ανασφάλειάς σας, της επιθετικότητας, της επίδειξης δύναμης, καταπατήσατε κάθε αξία, κάθε δίκαιο και ντροπιάσατε το λαό σας!
Επειδή οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, λίγο-πολύ, είναι το ίδιο, πριν σπεύσετε να επιχειρηματολογήσετε, σας ενημερώνω, ότι όποτε διδάσκω τα βασανιστήρια των Εβραίων στο Άουσβιτς, στο μάθημα της Ιστορίας, δακρύζω, όπως και τώρα για τους ανθρώπους που δολοφονήσατε! Δεν μπορώ παρά να σας δηλώσω πόσο θλιμμένη είμαι που αποδείξατε ότι τελικά ο Άνθρωπος δεν πρόκειται ποτέ να μάθει από τα μαρτύριά του! Και πως, επειδή κάποτε πόνεσε και θρήνησε, έχει διδαχθεί μόνο πώς να κάνει να πονούν και να θρηνούν και άλλοι άνθρωποι, χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους.
Κύριοι της Ισραηλινής Κυβέρνησης, επειδή όλες οι κυβερνήσεις είναι πάνω-κάτω ίδιες, αποδείξατε ότι δεν υπηρετείτε το λαό σας, αλλά τα συμφέροντα του χρήματος, της επεκτατικής πολιτικής και του ολοκληρωτισμού!

Χωρίς Σεβασμό και μετά λύπης μου
Κίρκη Κλήρου

5 σχόλια:

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

αχ ρε κοριτσακι μου...
σε ενα κρατος...εναν λαο που εκπαιδευτηκε να "μισει" και πως ολοι αξιζουν τον πονο και τον θανατο πως να το βγαλεις απο το αιμα τους...;

ειλικρινα γι αυτον τον λαο πλεον δεν εχω καμια αμφιβολια πως οχι μονο δεν αισθανονται ντροπη αλλα θεωρουν πως ειναι και δικαια ολα οσα κανουν...

θλιβομαι...πραγματικα για αυτον τον κοσμο...

ΚΙΡΚΗ είπε...

*ΝΑΪΑΔΑ μου,
συμφωνώ μαζί σου!
Ακόμα αυτός ο λαός υποχρεώνει 18 χρονα παιδιά, αγόρια και κορίτσια να πηγαίνουν στο στρατό! Όσοι αρνούνται, φυλακίζονται για 3 χρόνια!
Μαζί σου και εγώ, για να μοιραστούμε θλίψη!
Φιλώ σε

Καλυψώ είπε...

κοντη η μνημη τους
τεραστια η απανθρωπια τους
στην τελικη ειναι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ
τι στο καλο το ξεχασαμε??
ξερω πως οι αραβες εχουν κανει δεκαδες δολοφονικες επιθεσεις...ομως αυτο δεν δικαιολογει τις δικες τους..
συμφωνω με την ναιαδα πως ειναι ενας λαος που εμαθε να μισει..να κανει οτιδηποτε για να επιβιωσει..
να εχει συμβολο και αρχη του
το "ο σκοπος αγιαζει τα μεσα"
και το οφθαλμος αντι οφθαλμου

ΝΤΡΟΠΗ!
και δεν βλεπω και καμια αντιδραση
απο τον ιδιο τον λαο του Ισραηλ
ανεξαρτητα απο την πολιτικη η στρατιωτικη ηγεσια..

πραγματικα λυπαμαι
γιατι και εγω οταν ανακαλω στην μνημη μου τι εχει περασει αυτος ο λαος δακρυζω..

ομως τωρα
τα δακρυα μου ειναι για τον λαο της Παλαιστινης..για τα μικρα παιδια που πεθαινουν στους δρομους απο ασιτεια χωρις να εχουν καμια ελπιδα...
εδω υπαρχει μια ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
και ολοι σωπαινουν..

καλημερα Κιρκη!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Μα είδατε το ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών; Χλιαρότατο.
Τι περιμένετε όταν η οικονομία του πλανήτη εξαρτάται από κείνους; Ποιοί νομίζουμε ότι μας κυβερνούν σήμερα;

ΚΙΡΚΗ είπε...

*KΑΛΥΨΩ μου,
η γενικευμένη παρακμή,
η σήψη, το ξεπούλημα ακόμα και του Ο.Η.Ε. είναι γνωστά εδώ και χρόόόνια, οπότε και τα κράτη που παρανομούν και καταπατούν κάθε ίχνος Δικαίου,δεν υπολογίζουν κανέναν. Και στα κράτη και στον Ο.Η.Ε. οι ίδιοι αποφασίζουν!Πώς να υπάρξει τιμωρία για τους εγκληματίες , λοιπόν;

Φιλί

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ,
αμ το είδαμε, πώς δεν το είδαμε!Όλοι στο κόλπο! Οι ίδιοι που αποφασίζουν στον Ο.Η.Ε., είναι οι ίδιοι που εγκληματούν! Εν ολίγοις:κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει!
Φιλί