Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!









Επειδή -λόγω οικονομικής κρίσης- σφίξαν τα οπίσθια "όλων"- οι βουλευτές σύσσωμοι ψήφισαν στις 26-11-2009 νύχτα, σαν τους κλέφτες (το "σαν" τι το θέλεις;) να συμπεριληφθούν στα έξοδα του κράτους, δηλαδή σε εμάς, το κόστος της αγοράς των laptop τους και των καινούργιων κινητών τηλεφώνων τους, και των εκτυπωτών τους και των... και των ..., αφιερώνω τούτο το τραγουδάκι σε κάθε Έλληνα ψηφοφόρο που τους ψήφισε και αυτούς και τους άλλους και όλους!
Η αφίσα επίσης, χάρισμά σου Έλληνά μου ψηφοφόρε! Κοιμήσου εσύ και η ατυχία σου δουλεύει!

3 σχόλια:

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Γίνε κι εσύ βΟλευτής!!!!!!!!

Νimertis είπε...

μωρέ με μια μούτζα δεν καθαρίζουμε... υπάρχουν και μπουντρούμια!!!

negentropist είπε...

Είναι γνωστό ότι η κάθε μορφής εξουσία διαφθείρει. Διαχρονικό φαινόμενο δυστυχώς ...

Πάρτα !!!

Βέβαια, εκτός απο τις μούντζες που είναι απαραίτητες, υπάρχουν και υπέρτερες σκέψεις, που δυστυχώς δεν αγγίζουν τα διαμορφωμένα με "φίλτρα" μυαλά της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων.

Όποιος αγαπάει πραγματικά ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους ανθρώπους, κατανοεί ότι η ρίζα του κακού είναι η διαίρεση κάθε μορφής: εθνικιστική, γεωγραφική, γλωσσική, θρησκευτική, ιδεολογική, ατομική, συλλογική ... εγώ/εμείς και όχι οι άλλοι !

Η διαίρεση σε όλες τις μορφές της φέρνει σύγκρουση και πόνο. H απλή συνειδητοποίηση, ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να περιορίσουμε αυθόρμητα την διαφθορά και την αναισθησία που μας περιβάλλει.

Καλό απόγευμα !

Σταύρος

:)