Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ENAΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ



Την ώρα που μιλά, σιωπή παλιάτσων επικρατεί από την πλευρά των πολιτικών! Ωραίος, όπως οφείλει να είναι ως Έλληνας, με λίγες λέξεις κατορθώνει να εκφράσει το παγκόσμιο μήνυμα του αληθινού ελληνικού πνεύματος! Αξίζει να δείτε το video, για να καταλάβετε επιτέλους, ποιοι σας εμπαίζουν και ποιοι ετοιμάζονται-αν δεν το έχουν κάνει ήδη-να κατασπαράξουν τη ζωή τη δική σας και των απογόνων σας!

11 σχόλια:

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Το Απολλώνιο Φως τρεμοσβήνει στις καρδιές Μας!!!!!!!!.......
Να του δώσουμε την Πνοή μας
να θεριέψει ξανά!!!!!!!!!
Είμαστε Έλληνες!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια πολλά για την ανάρτηση!!!

Νimertis είπε...

μπράβο στον Μαζαράκη για τα λόγια ψυχής και σε σένα για την ανάρτηση! πολλά μπράβο από καρδιάς!!

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από τα μπράβο, που φαντάζομαι βαρεθήκατε ν' ακούτε, θάθελα να κάμω μιά ερώτηση στο δημιουργό τουνουνού του ιστολογίου. Είμαι καινούργια bloggerοδημιουργός και προσπαθώ να βρω με ποιό τρόπο μπορώ να βάλω στο ιστολογιό μου μουσική...κι έπεσα πάνω σε σας και στο ένα από τα τραγούδια που θέλω να παίζουνε.
Ζητώ συγνώμη για την ενόχληση... κι ευχαστιστώ εκ των προτέρων για την απάντηση :-)

ΚΙΡΚΗ είπε...

ΠΡΟΜΗΘΕΑ,
Είμαστε και θα είμαστε!!!

ΝΗΜΕΡΤΗ μου,
Ευχαριστώ! Το ανήρτησα, γιατί μιλάει κατευθείαν στην ψυχή!

ΑΝΩΝΥΜΗ,
Καλώς μας όρισες! Θα ήθελα τη διεύθυνση του blog σου, να μπαίνω και εγώ πού και πού! Με γεια το νέο σπίτι των σκέψεων σου και καλή συνέχεια! Δε με ενόχλησες καθόλου! Θα πας mix pod.com θα ανοίξεις λογαριασμό, θα βρεις το τραγούδι που θέλεις, θ' ακολουθήσεις τις οδηγίες και μετά θα κάνεις copy, αφού προηγουμένως έχεις προσθέσει για gadget στο blog σου το html/javascript! θα το ανοίξεις και θα αντιγράψεις εκεί με paste ό,τι σου έδωσε to mixpod!Καλή επιτυχία, ελπίζω να σε βοήθησα και μην ξεχάσεις να κάνεις αποθήκευση στο blog σου τις αλλαγές!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ευχαρίστως να δώσω το ιστολογιό μου...αλλά ακόμα είναι στα σπάργανα...μαθαίνω παίζοντας... κι είναι βέβαια πιό πολύ ιατρικού ενδιαφέρντος...είναι για πάσχοντες από αυτοάνοσα κολλαγονικά νοσήματα.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα που έκαμα το πρώτο βήμα και τα κατάφερα να το βάλω...με λέτε και τι κάμνω άμα θέλω να ξεκινά από μόνο του να παίζει; Καινούργια blogerεντζού γαρ.
Και πάλι ευχαριστώ για την υποδοχή και τις πληροφορίες.

ΚΙΡΚΗ είπε...

Ανώνυμη,
Αυτό που με ρωτάς είναι εύκολο! Πριν κάμνεις το copy για paste του τραγουδιού, σου έχει κάποιες επιλογές! Διάβασέ τις! Αφού ετοιμάζεις για τα αυτοάνοσα νοσήματα blog,θα γνωρίζεις και αγγλικά!Όποτε,κάμνε αργά τις επιλογές στο mixpod και θα το βρεις...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν γνωρίζω καλά αγγλικά (αν και είμαι μηχανογράφος), αλλά εντάξει θα το βρω αν χρειαστεί. Και πάλι ευχαριστώ.

Για τα αυτοάνοσα ετοιμάζω ως πάσχουσα και δεν δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είναι για όλα γενικά η για ένα συγκεκριμένο (που είναι κι ο βασιλιάς αυτών, δηλαδή το ΛΥΚΟ).

Η βοηθειά σου είναι πολύτιμη. Κι αν ξέρεις γενικώτερα από σχεδιασμό μπορώ να σ' ενοχλώ; Βλέπω ότι έχει πολλές δυνατότητες, που εγώ ακόμα δεν γνωρίζω.
Το ιστολόγιο δεν τόχω βγάλει ακόμα στον ιντερνετοαέρα, γιατί είναι υπά κατασκευή...άσε που δεν μπορώ να μην με διακομωδώ...χε χε
Και πάλι ευχαριστώ.

Σημ. Μπάινεις σε κάποιο chat μήπως;

ΚΙΡΚΗ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΗ,
ε καλά, μη στεναχωριέσαι! Όλα θα τα μάθεις εν καιρώ. Πάντως αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου δεν είναι δύσκολο! Έχω και κινητό. Έχεις κινητό; Γράψε μου στο email k.kallergi@gmail.com το κινητό σου και σε παίρνω εγώ, να μη χρεώνεσαι! Όσο για το Λύκο, το ξέρω το αυτοάνοσο αυτό! Έχει και μια γνωστή μου, όπως και μια άλλη μου φίλη έχει σκλήρηνση κατά πλάκας, γι' αυτό και δείχνω ενδιαφέρον!
Όσο για chat...αυτά τα σιχαίνομαι! Προτιμώ τη δια ζώσης επικοινωνία. Να φανταστείς ότι έχω και facebook, αλλά ποτέ για διαδικτυακή συνομιλία.
Τέλος, επειδή δεν μπορώ να σε βλέπω με το "Ανώνυμος", οπότε μετά την τόση και πολύτιμη βοήθειά μου, όπως λες ότι σου έδωσα, θα προτιμούσα τουλάχιστον να αναφέρεις το όνομά σου και όποτε θες να σε βοηθώ, αν κάτι...δε γνωρίζεις, αφού είσαι καινούργια!
Bye

Αντιρευματικό Ιστολόγιο _(Par Mani)_ είπε...

Δεν είχα πρόθεση να γράψω ανώνυμα, απλά δεν πρόσχεχα ότι προτείνει το "ανώνυμος". Τα υπόλοιπα θα τα πούμε δια ζώσης.