Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ελλάς, ΠΩΛΕΙΤΑΙ!



Τα 50 δις, αναζητούν οι αχυράνθρωποι της κυβέρνησης και αλί μου εμένα και δυσ-τυχώς για εμένα, που δεν τους πιστεύω ότι δε θα ξεπουλήσουν τίποτα! Και αυτό μου συμβαίνει, γιατί ο ΓΑΠ και "γατόπαρδος" της πολιτικής είχε πει ότι λεφτά υπάρχουν, αλλά εννοούσε τις τσέπες μας. Μετά είπε ότι δε θα υπάρξουν νέα μέτρα και μας ήρθαν τα νέα μέτρα πάνω στα προηγούμενα νέα και τα πρώτα νέα έγιναν παλιά και το γαϊτανάκι των μέτρων συνεχίζεται! Τώρα, υποστηρίζει, ότι δε θα ξεπουλήσει ό,τι απέμεινε στη χώρα μας! Ναι, καλά τον πιστέψαμε τώρα! Χα!
Αυτός, έτσι όπως ξεπούλησε και ξεπουλά τα δικαιώματα του λαού, έτσι θα ξεπουλήσει έναντι πινακίου φακής και ελληνική γη. Εξάλλου, είναι παλιό το σχέδιο. Το είχε προτείνει και ο Γκαντέμης, πριν χρόνια, που ήθελε να ξεπουλήσει τις βραχονησίδες!
Τώρα όμως, ως γνήσια μάγισσα, θα αρχίσω τα μαγικά μου και θα προβλέψω:

1. Και βέβαια θα πουλήσει και θα ξεπουλήσει ό,τι έχει απομείνει στην αγελαδο-Ελλάδα. Θα πουλήσει και Ελληνικό και ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ και περιοχές-φιλέτα και αν μπορέσει και νησιά και βραχονησίδες!!! Απλώς, γιατί αυτήν την εντολή έχει, γι' αυτό τοποθετήθηκε απάνω στον πρωθυπουργικό θώκο και αυτό έχει στόχο. Είναι ο λόγος ύπαρξής του και ο ρόλος του.
2. Δεν είναι η πρώτη φορά που ψεύδεται. Οπότε, θα το κάνει. Αρκεί κάποιος να παρατηρήσει πως από οτιδήποτε έχει πει και ισχυριστεί, κάνει το αντίθετο.
3. Κάθε πώληση, σημαίνει στο Ελλαδιστάν και μίζες, πολλές μίζες! Και επειδή, τα ίδια πρόσωπα που παλιά έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα ξέρουν καλά το "δρόμο" ή σημερινοί πολιτικοί, εμμέσως πλην σαφώς, έχουν αφήσει ατιμώρητους αυτούς που καταχράστηκαν την εξουσία και έφαγαν -και τι δεν έφαγαν;- θα μπουν και τώρα στη διαδικασία ξεπουλήματος. Είτε
γιατί θέλουν να φάνε κι άλλο είτε γιατί κάποιοι από αυτούς δεν πρόλαβαν να φάνε και τώρα θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς.
4. Από τη στιγμή που δεν έγινε κάθαρση στο κεφάλι του πολιτικού συστήματος, το όλο πολιτικό σκηνικό θα σ
υνεχίσει να βρωμάει και η σήψη θα προχωρά με ασύλληπτη ταχύτητα και με τον ίδιο και απαράλλαχτο τρόπο. Άρα, εφόσον το ξεπούλημα του Δημοσίου είχε ξεκινήσει πριν πολλά - πολλά χρόνια, από τα ίδια πρόσωπα που κάθονται στα έδρανα της Βο(υ)λής και σε υπουργικές θέσεις, γιατί να μη συνεχίσει;;;
5. Από τη στιγμή που ο πολιτικός είναι άνθρωπος και κινείται μέσα σε ένα πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικό σύστημα που έχει ως μοναδική και υπέρτατη αξία του το χρήμα, πώς περιμένουμε εμείς να μην υπάρχουν αποφάσεις που σχετίζονται με προσωπικά κέρδη και συσσώρευση χρήματος σε τράπεζες του εσωτερικού και του εξωτερικού και σε επενδύσεις ακινήτων;;;
Πάντως τα συμπεράσματα θα μείνουν δικά μας αποκλειστικά, όπως και οι συνέπειες θα πλήξουν μόνο εμάς, γιατί αυτοί αποφασίζουν για εμάς, όπως πάντα, χωρίς εμάς!

* Οι φωτογραφίες είναι από τον Antista/chef.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: