Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Στον καιρό των Τσιγγάνων, τι πάθατε κύριε Σαρκοζί;

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΠΡΟΕΔΡΟ" ΣΑΡΚΟΖΙ

Τι πάθατε,κύριε Σαρκοζί; Βρήκατε,  επιτέλους, τον αποδιοπομπαίο τράγο σας; Θυμώσατε με τις φήμες που θέλουν την τραγουδιάρα μοντέλα γυναίκα σας να γλυκαίνετε με άλλους, και βρήκατε τρόπο να ξεσπάσετε το θυμό σας σε άλλους, που χαλάνε τη βιτρίνα της  χώρας του Φωτός, του φωτισμού και του Πολιτισμού;
Οι πρώτες απελάσεις σας με θύματα Ρομά προς τις χώρες καταγωγής τους άρχισαν από τη Γαλλία σας, εν μέσω αντιδράσεων από οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανησυχίας εκ μέρους της ρουμανικής κυβέρνησης για κύμα λαϊκισμού και ξενοφοβίας. Συνολικά 700 Ρομά έχουν απελαθεί από τη χώρα σας έως τα τέλη Αυγούστου. Και ποιος ξέρει, πόσους ακόμα σκοπεύετε ν' απελάσετε!
Στο πλευρό σας στέκεται και προασπίζεται τις "αποφάσεις" σας ένας άλλος Μουσολίνι, ο άνθρωπος που κατάφερε να εκπροσωπείται η Μαφία στην Ιταλική Βουλή: Ο Μπερλουσκόνι!  Που και αυτός σας αντιγράφει με αξιοθαύμαστο ζήλο.Θα μου πείτε βέβαια πως όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν και σε αυτό δεν έχω ν' αντιτάξω επιχείρημα.
Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της Ευρώπης του πολιτισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που "ονειρευόσαστε", αγαπητοί πολιτικοί της Ευρώπης;
Το παραμύθι των ελευθεριών, της Ένωσης των Λαών, των αξιών και του Πολιτισμού που ξεδιάντροπα συνεχίζετε να πουλάτε, και μόνο από τις επιλογές σας, αρχίζει να ξεφτίζει επικίνδυνα.
Φαίνεται ξεχνάτε την καταγωγή σας, κύριε Πρόεδρε της Γαλλίας του Διαφωτισμού και της Γαλλικής Επανάστασης. Αλλά μιας και δόθηκε η ευκαιρία, να σας θυμίσω ότι: είστε ο δευτερότοκος γιος του Paul Sarközy de Nagy-Bocsa, Ούγγρου μετανάστη, και της Andrée Mallah, κόρη ενός Σεφαραδίτη Εβραίου γιατρού, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Ιδίως αυτό το "Σεφαραδίτης" πρέπει να σας θυμίζει ότι και η οικογένειά σας είχε απελαθεί από την Ιβηρική Χερσόνησο το 1492, με το διάταγμα της Αλάμπρας. Μη θυμίσω δε, τι έγινε στη Θεσσαλονίκη. Πόσοι Εβραίοι Έλληνες στάλθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί!
Λοιπόν; Τι κάνετε; Επιστρέφετε την Ευρώπη στην εποχή του Μεσαίωνα; Ή επιχειρείτε να την εντάξετε στην εποχή των "Ανακαλύψεων"; Και τολμάτε να επικαλείστε τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και την Ανθρωπιά!
Προσέξτε όμως, γιατί μετά ακολουθούν οι Αποκαλύψεις!  Δηλαδή, ότι άτομα σαν και εσάς που επηρεάζουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και, κατά κακή μας τύχη, βρίσκονται στην πολιτική σκηνή, πάσχουν από κόπλεξ κατωτερότητας που το υποκρύπτουν  έντεχνα, μέχρι αυτό να ξεπηδήσει στην επιφάνεια μέσα από πρακτικές απωθημένων του τύπου: "Κάποτε μας απέλασαν, τώρα θ' απελάσουμε"!
Κύριε Σαρκοζί και κύριοι ομοιδεάτες του, η Ευρώπη δε σας ανήκει. Πόσο μάλλον οι λαοί της. Κυβερνάτε, γιατί οι λαοί σας έδωσαν το δικαίωμα αυτό. Είστε αιρετοί, που σημαίνει ότι με μια κλωτσιά στα οπίσθια, ανά πάσα στιγμή, βρίσκεστε εκτός. Εντωμεταξύ όλοι οι λαοί της Ευρώπης ζουν μια ακόμη κρίση που εσείς οι πολιτικοί της, ως άλλα τσιράκια μεγαλοτραπεζιτών, βιομηχάνων και εφοπλιστών, κατασκευάσατε!
Η Ευρώπη, που είναι οι λαοί της και όχι οι πολιτικοί της, έχει αρχίσει ν' αντιλαμβάνεται τη δυσοσμία που αποπνέετε και θα σας ξωπετάξει, όπου νά'ναι.
Προσωπικά, ποτέ δεν αναγνώρισα στο πρόσωπό σας την ανθρωπιά και τη φερεγγυότητα ενός Προέδρου χώρας. Ποτέ δεν πίστεψα πως άνθρωποι που κάποτε υπήρξαν θύματα ρατσισμού και ξενοφοβίας, θα μπορούσαν ν' αντιπαρέλθουν τα βιώματά τους και να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής για τις επόμενες γενιές. Αυτό που έλεγε η γιαγιά μου, επιβεβαιώνετε στο πρόσωπό σας: "Να φοβάσαι, παιδί μου, το δούλο του αφεντικού που έγινε αφεντικό"!
Επιπλέον θεωρώ πως υπήρξαν και Ρομά Γάλλοι πολίτες που, στις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου σας ψήφισαν και τώρα που εκδιώκονται από εσάς, πολύ θα επιθυμούσαν με το χέρι που σας ψήφισαν, να σας μουτζώσουν!
Οι δε λύσεις που κάθε φορά εμπνέεστε, όχι μόνο δε λύνουν το πρόβλημα της ένδειας, της αδυναμίας ένταξης αυτών των ανθρώπων στην κοινωνία που ζουν,  της εγκληματικότητας που τους αποδίδετε, αλλά απλώς το μετακινούν σε άλλες χώρες και σε άλλες γειτονιές του Κόσμου. Που δηλώνει ένα και μόνο πράγμα: την ανικανότητά σας!
                                                                 Μετά καθόλου τιμής και διόλου σεβασμό
Μία Πολίτης της Ευρώπης 
που ντρέπεται που ανήκει σε αυτήν

9 σχόλια:

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

"Να φοβάσαι, παιδί μου, το δούλο του αφεντικού που έγινε αφεντικό"!

Μία Πολίτης της Ευρώπης, που ντρέπεται που ανήκει σε αυτήν

Κίρκη, μαζί σου!!!

ASXETOS είπε...

Γεια σου Κίρκη! Η εξαθλίωση των λαών είναι μόδα τον τελευταίο καιρό. Η ευρώπη-φρούριο είναι ενάντια στους μετανάστες/πρόσφυγες ανθρώπους που μέλη της ΕΕ συμμετέχουν στους πολέμους που δημιουργούν αυτές τις εξαθλιωμένες ομάδες. Δε σου κρύβω πως οι λέξεις "δημοκρατία" και "ανθρωπιστικός" στα αυτιά μου ηχούν συνόνυμες του απολιταρχικού και τις απανθρωπιάς. Ο κόσμος αρκέστηκε στις λέξεις εδώ και πολλά χρόνια, μόνο που οι λέξεις έχασαν τα νοήματά τους και αυτό δεν το είδε η πλεοψηφία που έβγαλε τον κάθε πολιτικό "αρχηγό".

ASXETOS

Ανώνυμος είπε...

Η Ευρώπη ενώνεται μόνο στην "κονόμα" και όταν και αυτός ο δεσμός θα καταρεύσει τότε όλο το σύστημα θα πέσει... και έτσι θα γίνει... είναι σχεδόν σίγουρο... ο χρόνος θα το δείξει.

Όταν η Ευρώπη καταδυναστεύει τους ίδιους τους πολίτες της, τί περιμένεις... και η Γαλλία, ναι κάποτε ήταν το λίκνο του φωτός... αλλά αυτή η εποχή έχει περάσει προ πολλού...

Καλησπέρα σας

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

Μαζι σου αλλη μια φορα κοριτσι μου!
ντρεπομαι που ειμαι πολιτης μιας ευρωπης που μονο ευρωπη δεν ειναι.

προσωπικα δεν πιστεψα ποτε ουτε σε αυτον ουτε σε κανεναν αλλο προεδρο...
οι λογοι ειναι γνωστοι και χιλιωειπωμενοι...

σε φιλω!!!

Νimertis είπε...

επιστροφή στο Μεσαίωνα... καλά το λες Κίρκη... όμως και η κλωτσιά στα πισινιά τους δεν θα αργήσει... την καλησπέρα μου!!!

koulpa είπε...

..ήλθα και στο "παλιό"..
χαχα η συντκνία υπερισχύει της φυλής αν δε συμπίπτει.. όπως οι φορτηγατζίδες έτσι και οι πολιτικοί.. κρατιόνται με νύχια και με δόντια στην κατοχηρομένη αδικία που τους τρέφει.. μάλον όλοι το ίδιο θα κάναμε.. έτσι μεγαλώσαμε.. (βγάζω τον εαυτό μου απέξω.. γιατί έχω αντικοινωνική συμεριφορά.. όχι γιατί με θεωρώ καλήτερο..):):)
καλησπερα και καλή εβδομάδα :):)

ΚΙΡΚΗ είπε...

Προμηθέα,
Συμπίπτουμε φαίνεται στις απόψεις περί πολιτικής!
Φιλί

ASXETE,
φιλαράκι, το δράμα των λέξεων τον τελευταίο καιρό, έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας: άλλα λέγονται και άλλα εντέλει εννοούνται και πράττονται! Στην αποσύνδεση των λέξεων από την ουσία τους τρυπώνει ο λαϊκισμός και βρίσκουν κύμα να επιπλέουν οι φελλοί! Η τραγωδία είναι ότι, κάτω από το πέπλο του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας κρύβονται τα πιο άθλια, φασιστικά προσωπεία!
Φιλί

ΟΔΟΙΠΟΡΕ,
φίλε μου, δεν περιμένω τίποτα,γιατί η κονόμα έχει προ πολλού με το λαϊκισμό της εξαλείψει κάθε ίχνος ήθους και αξιοπρέπειας! Επισημάνσης κάνω απλώς, η κακομοίρα. Το μόνο που ελπίζω και εύχομαι είναι να αφυπνιστούμε ως μονάδες και τα άλλα θά'ρθουν μόνα τους!
Όσο για το φρούριο...χτίστηκε πάνω σε σαθρά θεμέλια(κονόμα) που ήδη τρίζουν!
Φιλί


ΝΑΪΔΑ,
για άλλη μια φορά συμπίπτουν οι απόψεις μας. Ούτε και εγώ πίστεψα και πιστεύω σε αξιώματα και γελοιότητες. Απλά ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω την αγανάκτησή μου!
Χαίρομαι που ήσουν εδώ.
Φιλί

ΝΗΜΕΡΤΗ μου,
αυτήν την κλωτσιά στα οπίσθια περιμένω να δω!Αλλά αργεί πολύ. Ίσως μόλις σφίξουν τα κρύα, να μας δω όλους να εκφράζουμε το "όχι" μας σε αυτόν το Μεσαίωνα!
Τα φιλιά μου

Koulpa,
καλώς ήρθες και στο "παλιό"!
Κανείς μας δεν πρέπει να ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερος από τον άλλο! Όσο για τους φορτηγατζήδες...ζουν και αυτοί, όπως και εμείς σε ένα άθλιο κράτος, όπως είναι και τα περισσότερα, οπότε με τέτοιον δάσκαλο που καθήσαμε, τι γράμματα να μάθουμε;;;
Φιλί

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητη Κιρκη,

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΑΠ'ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΤΥΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ,ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΑΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΥ ,Η ΕΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ;ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ...Η ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΕΙΣ ΑΤΥΧΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ-ΙΑ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΣΤΗ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ Η' ΣΤΗ ΜΑΡΝΗ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ.ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΑΝΗ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΣΙ.
ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΥΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ,ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jDjFeWrqk3s&feature=related

dustuxws apo tote kai gia panta...