Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Χαρείτε τους!



Είχα την αίσθηση ότι ο ελληνικός στρατός και όσοι υπηρετούν σε αυτόν, έχουν δώσει όρκο για την άμυνα- όχι για την επίθεση, έστω και τη λεκτική- της Πατρίδας! Μπορώ να πω πλέον, πως δεν είμαι καθόλου υπερήφανη, με τα χάλια του ελληνικού στρατού που είδα σε δελτία ειδήσεων να παρελαύνει με συνθήματα ρατσιστικά, μίσους και εξαθλίωσης ψυχών! Να τα χαιρόμαστε τα καμάρια μας, όσους τους εκπαιδεύουν, τους πολιτικούς μας που τους απόλαυσαν και τον κοσμάκη που τους χειροκροτούσε! Εγώ την Ελλάδα τη θέλω μακριά από κάθε είδους φυλετισμό, χωρίς στόμφο, αλαζονεία, μνησικακία. Θέλω μια Ελλάδα που ν' απολαμβάνει με σιγουριά το μέλλον, απερίσπαστη από κάθε ιδεολογία που βρωμίζει την ανθρωπότητα, μια Ελλάδα ανθρώπινη και αξιοπρεπή! Και τούτη τη χώρα με την ελάχιστη ανθρωπιά, με τη μιζέρια της, τα μεγάλα λόγια και τις κομπίνες, τη διαφθορά και τη σήψη της, εκφρασμένη όπως φαίνεται στο βιντεάκι, τη δωρίζω σε όποιον τη γουστάρει με αυτά τα χάλια! Δικαιωμένος ο Χίτλερ και ας λέμε πως του αντισταθήκαμε! Δικαιωμένη και η Χούντα των συνταγματαρχών, γιατί ακόμα είναι εδώ! Δικαιωμένος πρέπει να νιώθει και ο αρχηγός του ΛΑΟΣ που πρεσβεύει τέτοια ήθη και τέτοιες "αξίες".
Οι κομπάρσοι των λαών, κάθε στρατός δηλαδή, από ό,τι φαίνεται είναι έτοιμος να κατασπαράξει τον Άνθρωπο! Απολαύστε τώρα τον δικό μας! Έπειτα αναλογιστείτε, αν τελικά όλοι αυτοί είναι πραγματικοί Έλληνες!
Κύριοι, Έλληνας γίνεσαι, δε γεννιέσαι! Η ελληνικότητα είναι φορέας πολιτισμού, ανθρωπιάς! Είναι υγιής παρακαταθήκη για κάθε άνθρωπο με συνείδηση! Είναι τιμιότητα και ήθος! Είναι φιλοσοφία και φιλότιμη στάση ζωής! Είναι η γνώση της ελληνικής γραφής και η Ιστορία. Είναι η Φυσική και τα Μαθηματικά. Είναι ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης. Είναι ο Ηράκλειτος και η Αντιγόνη του Σοφοκλή!
Εσείς πάντως, όχι!
Σα γνήσιοι κομπάρσοι παρελαύνετε και φωνάζετε για την ελληνικότητά σας! Αν όμως, "δε γονάτιζε η καμήλα, δε θα την παραφορτώναμε"! Κομπάρσοι, παρελαύνετε για το χρήμα και τα κέρδη των ισχυρών! Υπάρχετε, γιατί πάντα πάνω απ΄τα κεφάλια των λαών κρέμεται ο φόβος του πολέμου, πάλι για τα συμφέροντα! Η μόνη αιτιολογία για την ύπαρξή σας είναι αυτή!Δεν πάτε να αναδασώσετε, λέω εγώ, καμιά Πάρνηθα, αντί να βροντοφωνάζετε ασκόπως την ελληνικότητά σας; Αν αγαπάτε την Πατρίδα σας, πιο χρήσιμοι θα ήσαστε, αν προσφέρατε στον αέρα της, στο περιβάλλον της.
Όσο για τους Αλβανούς...Σας περιμένει στη γωνία η SIEMENS του Γερμαναρά...Τυφλοί!

Υ.Γ. Χαρείτε προς το τέλος του βίντεο και τον ιερέα που στον άμβωνα μόνο θυμάται το "αγαπάτε αλλήλους"! Θρησκεία, πολιτική και τράπεζες! Τα τρία κακά της μοίρας των λαών...

7 σχόλια:

Νimertis είπε...

το ίδιο αγανακτισμένος, οργισμένος και αηδιασμένος είμαι κι εγώ από την ώρα που πρωτόδα το βιντεάκι... προσυπογράφω τη κάθε λέξη φίλη Κίρκη... με εκφράζεις απόλυτα... όσο για τον κο Καρατζαφύρερ, τον κο Σπυρίδωνα Αδωνη που τους δικαιολόγησαν επειδή έχουν νεκρούς από μάχες με Αλβανούς, τους παραπέμπω στην κρίση όλων όσων πίστεψαν ότι άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς... ο φίλος Δ στο Νημερτή είπε πως ο ελληνικός λαος είναι ώριμος διότι τους δίνει μονάχα 5%... δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι ωριμότητα ή άγνοια... όσον αφορά στα καμάρια του Λιμενικού... δεν έχω λόγια... μονάχα αηδία... δεν θέλω να εχω καμιά σχέση με όλο αυτό το χουνταριό... α ρε Παπαδόπουλε, που να ξερες ότι θα παραμείνεις αθάνατος... τα σέβη μου...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω Κίρκη μου!
Με πολύ οργή είδα κι εγώ το βιντεάκι!
Να ευχηθώ λοιπόν Καλή ψυχική Ανάσταση σε όλους μας!

Φιλια

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Οργή και αηδία και ντροπή μπορεί κάποιος να αισθάνεται.
Η χούντα, δυστυχώς, ποτέ δεν έπεσε.
Ο φασισμός κυριαρχεί σε όλο του το μεγαλείο και ο νεοέλληνας δεν έχει καμμιά σχέση με τον αρχαίο Έλληνα, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον Ηράκλειτο κ.λ.π, αλλά με όλο το αχρείο παπαδαριό και την αποβλάκωση γι' αυτό καλό θα είναι να μην ανασύρουμε το παρελθόν μας και να υμνολογούμε. Όλοι οι πραματευτάδες και όλοι οι μίζεροι Έλληνες που σπέρνουν το ρατσισμό, δεν έχουν καμμιά πολύτως σχέση με το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο.

Γειά σου Κίρκη!

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

ετσι αισθανομαι κι εγω απο την ωρα που το ειδα καπου στα μεσα της προηγουμενης βδομαδας...
μα τοσα που εχουν δει τα ματια μας απο δαυτους δεν εκπλησομαι που ιχνος ανθρωπιας και καθολου ντροπη δεν εχουν...

οσο για τους παπαδες...
ασε ας κρατησω κλειστο το στομα μου γιατι αν το ανοιξω δεν τους ξεπλενει τιποτα με ολα οσα ειδα και ακουσα τελευταια...

φιλι σου νεραιδενιο!!!

Ορθόδοξος είπε...

Το ιστολόγιο “ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας” εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλο τον κόσμο.

http://eatheia.blogspot.com/

Χάρις είπε...

ταρατατζούμ, τζουμ, τζουμ, παραραραραμ!

Κάνω παρέλαση, δες με!
περήφανο ξωτικό μιας λεγεώνας
γενναίων
με φρόνημα υψηλό
και στην κορφή κανέλα!

Δεν ξυπνώ
δεν ρωτώ
δεν φοβάμαι
δεν είμαι
δεν έχω

αλλά βλέπω στα τελεβίζια την αλήθεια
και την αναπαράγω στους καφενέδες
τακτοποιώντας τα ανύπαρκτα απόκρυφά μου
σαν ευαγγέλιο ο λόγος της μικρής, πικρής μου οθόνης
μου είπε πως έχουμε γιορτή
δεν πήγα στη δουλεία μου
κι ένιωσα σαν απεργία να έκαμα
καθώς λιαζόμουν στη στέπα του νου μου...
τι καλά!

όλα θα γίνουν!
γιατί..
έχει ο Θεός!!!

μωρ'συ φιλενάδα
λες να μου στρίψει
μ' αυτά και μ' αυτά;

[παρηγοριέμαι γιατί βάλαμε στόχο κείνο το ντουβάρι στην Κρήτη...]

ΚΙΡΚΗ είπε...

***ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,
Καθετί που μας πονά το επισημαίνουμε,εδώ στο χώρο μας, στους "οίκους" της σκέψης μας. Και το βρίσκω όμορφο που έχω ανθρώπους που με νιώθουν και ανησυχούν για τα ίδια πράγματα!
Μου μένει μόνο μια πίκρα στο λαιμό,όταν προβάλλει αμείλικτο το ερώτημα: Εγώ τι κάνω;"