Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ψεκάστε και εμάς παρακαλώ!

Γλέζος και Σάντας! Για τον δεύτερο δεν έμαθα τίποτα σήμερα. Για τον άλλο, το παλικάρι που κάποτε κατέβασε τη σημαία του φασισμού από την Ακρόπολη, τον ψέκασαν εκείνοι που τη θέλουν, την αγαπούν και την τιμούν. Με τα ψεκαστήρια τους ανά χείρας φοβήθηκαν το μέγεθός του, τη δύναμη και την επιθετικότητα, που διόλου δεν τον χαρακτηρίζει, και τον ψέκασαν.
Συγχαρητήρια στον αρχηγό τους.Συγχαρητήρια στο επιτελείο της ελληνικής αστυνομίας, στην ίδια την αστυνομία, στον αστυνομικό που "δεν τον αναγνώρισε", στην κυβέρνηση, στους βουλευτές και τα τρεχαντήρια τους, στις αποφάσεις και στα έργα τους. Κάνουν τη μία πατατιά πάνω στην άλλη.
Αλλά εμάς, παρακαλώ, γιατί δε μας ψεκάσατε;Τι παράλειψη είναι αυτή και τι διακρίσεις κάνετε;
Υποθέτω πως δεν το θέλατε!Πως κατά λάθος μάς αγνοήσατε, όχι από πρόθεση. Ίσως να σας τελείωσαν και τα πολεμοφόδια. Φυσικό και επόμενο είναι εν τω μέσω οικονομικής κρίσης, να μην έχετε να διαθέσετε ούτε έναν ψεκασμό και σε εμάς!Γι' αυτό προτείνω ν' ανοίξουμε ένα λογαριασμό σε κάποια τράπεζα για την ενίσχυση της ελληνικής αστυνομίας με τον οβολό μας! Να μη στερούνται τα καμάρια μας τα παιχνιδάκια τους. Να μπορέσουν να πάρουν και άλλα όπλα, και άλλα ψεκαστήρια και άλλα ελικόπτερα. Και σφαίρες, πολλές σφαίρες, για να τους ξεφεύγει και καμιά και να μην τη λυπούνται. Προπάντων όμως, γιατί θα πρέπει να σκεφτόμαστε και να τιμούμε αυτούς που μας "προστατεύουν".
Ερώτηση: Από τους προστάτες όμως, ποιος θα μας προστατέψει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: