Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!

Στη λίμνη της Βουλιαγμένης, κάποιοι από τους λουόμενους, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, του επιτέθηκαν φραστικά, με εκφράσεις, όπως «γουρούνι», «μαλάκα» κ.λ.π. Η ώρα ήταν 2.45 και τον ρωτούσαν, γιατί είναι εκεί , για μπάνιο στη Λίμνη και όχι στο γραφείο του εργαζόμενος, όπως θα έπρεπε. Μάλιστα στις ύβρεις πρωτοστατούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο Θ.Πάγκαλος δεν αντέδρασε στις ύβρεις και αποχώρησε από τη Λίμνη. Ζήτησε όμως τον Διευθυντή και επειδή αυτός απουσίαζε, σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε  ΧΕΙΡΟΔΙΚΩΝΤΑΣ, στον πρώτο υπάλληλο που βρήκε μπροστά του, ένα άνθρωπο 72 ετών με σοβαρά προβλήματα υγείας (αναπηρία). Ο Αντιπρόεδρος ζητούσε ευθύνες από τον υπάλληλο, διότι επέτρεψε στην κυρία να μπει στην Λίμνη!!!

Και η απάντηση του υπαλλήλου ήταν διότι πλήρωσε εισιτήριο…

ΠΗΓΗhttp://christoskapoutsis.blogspot.com/

3 σχόλια:

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Μετά από πολλά γέλια για ό,τι διάβασα στην πρώτη παράγραφο, έμεινα στη χειροδικία του αντιπροέδρου στον ηλικιωμένο και ανάπηρο υπάλληλο...
Καλά, μιλάμε ότι η "καλύβα του μπάρμπα Θωμά", δεν πιάνει μία στις μέρες μας. Δηλαδή, έρχεται ο κάθε κοιλιάς ..."αντιβασιλεύς" και σηκώνει στους σκλάβους του, ε; Μωρέ καλά να πάθουμε έτσι ύπνοι που είμαστε!.. καλά μας κάνουν... Για βόδια μας έχουν και μας βουκεντρίζουν για να δουλεύουμε καλύτερα για τα χεειμερινά μπανάκια τους, τα καλοκαιρινά μανάκια τους, τα αρχ...άκια τους και την διατήρηση και αύξηση της μπάκας τους. Καλά να πάθουμε..
Άι στα κομμάτια, πάλι έβρισα. Κάτι έχω πάθει στα τελευταία και βρίζω πολύ, βρε παιδί μου... Στην κόλαση θα πάω σίγουρα. Να σου πω, δε θα είναι και άσχημα. Εκεί θα φάω και κανένα κοψίδι, θα πιω και καμμιά ρακί, γιατί εδώ...άστα έρεψα από την πείνα..

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Υ.Γ.
Κοίτα, τώρα να δεις...
Έχω κάτι λαθάκια στις προγούμενες σκέψεις μου, γρηγοράδας να τις αποτυπώσω σε σχολιάκι. Μη με παρεξηγείς, ε; Ήταν κι αυτή η κοιλιά στη φωτό της ανάρτησης και μου σκίαζε πολύ και δεν έβλεπα καλά...Τέλος πάντων, κατανοητά όλα...
Ραντεβού στην κόλαση λοιπόν..

ΚΙΡΚΗ είπε...

*Προμηθέα μου, μην ανησυχείς και εγώ βρίζω τώρα τελευταία! Παίζω μπριτζ εδώ που είμαι με τα νεύρα μου και περιμένω πότε θα σφυρίξω καραμούζα!
Φιλί