Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

EΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ

Χτες στη συμβολή Πατησίων και Στουρνάρη και ενώ η πορεία κατά του Μνημονίου έφτανε στο τέλος της, ομάδα της ΔΕΛΤΑ(της γειτονιάς μας), επιτέθηκε εντελώς απρόκλητα και με βολίδες κρότου-λάμψης, διέλυσαν την πορεία και επιτέθηκαν στο πλήθος των φοιτητών και των πολιτών που μετείχαν! Μπήκα στη στοά, που στεγάζεται το θέατρο ΑΛΦΑ και εκεί βρήκαν καταφύγιο 10 περίπου πολίτες και φοιτητές, ενώ απέξω παρέλαυναν και πηγαινοέρχονταν με προκλητικό τρόπο παπάκια και μια μοτοσυκλέτα της ΔΕΛΤΑ, ενώ κάποιοι από τα παπάκια ξεπέζεψαν και άρχισαν να χτυπούν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.
Μια διαδηλώτρια, αφού τις επιτέθηκαν 3-4 αστυνομικοί, την έριξαν στο οδόστρωμα και άρχισαν να τη χτυπούν. Κάποιοι διαδηλωτές κατόρθωσαν να την αποσπάσουν από τα χέρια τους και να τη μεταφέρουν στη στοά για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατόπιν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, γιατί υπέστη σοβαρή κάκωση!
Από την άλλη σήμερα, τα κανάλια των επαγγελματιών σωτήρων του λαού μας ξελαρυγγιάζονται από το πρωί και μεταδίδουν, καθένα μια απροκάλυπτη παραπληροφόρηση:
-Ελαφρώς τραυματισμένη μια Αμερικανίδα που έπεσε και χτύπησε στο οδόστρωμα το κεφάλι της.
-Μετά από πρόκληση των διαδηλωτών, ομάδα Δέλτα επιτέθηκε κατά ομάδας ακροαριστερών που εκσφενδόνιζε πέτρες εναντίον της και τη διέλυσε.
-Ελαφρά χτυπήθηκε μια διαδηλώτρια, μετά από συμπλοκή ακροαριστερών και ομάδας Δέλτα.

ΨΕΜΜΑΤΑ!

Παραθέτω το άρθρο του http://anemos5.blogspot.com/ όπου αναφέρει επακριβώς το συμβάν! Αλήθεια θα επιληφθεί κάποιος εισαγγελέας του περιστατικού και της κατάφορης παραβίασης των δικαιωμάτων των πολιτών να διαδηλώνουν και να εξετάσει κάτω από ποιες συνθήκες οι αστυνομικοί-τραμπούκοι επιτέθηκαν αναίτια ή πάλι θα κάνει η δικαιοσύνη τα στραβά μάτια; Ή μήπως πρέπει να το πάρουμε είδηση ότι έχουμε ΧΟΥΝΤΑ;

2 σχόλια:

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Φιλαράκι,
δεν το πήραμε είδηση ακόμη ότι έχουμε χούντα;
Θα το πάρουμε μάλλον αύριο, που είναι η πορεία προς τιμή των νεκρών του Πολυτεχνείου.
Τα χρυσοπληρωμένα μοντέλα - εκφωνητές των ειδήσεων της τιβί, γιατί, ό,τι άλλο είναι εκτός από δημοσιογράφοι που λένε ότι είναι, δεν λένε ποτέ την αλήθεια! Είναι μια ελεγχόμενη "δημοσιογραφία", που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των κυβερνώντων και των μεγαλοκαρχαριών.
Όλα είναι ελεγχόμενα στην τηλεόραση, ακόμη κι η πιο "χαζή" εκπομπή...

Θα νικήσουμε!!!
Τα φιλιά μου!!!

ΚΙΡΚΗ είπε...

Φιλαράκι,
Την έχουμε τη Χούντα, αλλά μ' αρέσει να θέτω ρητορικές ερωτησούλες, διότι δεν παίρνω με δαύτες απάντηση καμιά!
Η Τιβούλα είναι κρεοπωλείον με τη βούλα και πολύ γελάω, άμα ακούω γύρω μου ανθρωπάκια να νομίζουν πως πληροφορούνται άμα την παρακολουθούν! Γελάω δε, ακόμα πιο πολύ, άμα ακούω τα παπαγαλάκια της να αναλύουν, να ερμηνεύουν, να γνωματεύουν...Έτσι, βοηθιέμαι και μεγεθύνω την οργή μου και θα την κάνω, μα τον Ρα, μπαστούνι, γκλίτσα, και θ' αρχίσω, σαν τον Άσημο, να ρίχνω στην πλάτη, όποιου τύχει και βρεθεί δίπλα μου, αλληγορικά, μήπως και αντιληφθεί κυριολεκτικά το μέγεθος της ηλιθιότητάς του!
Φιλί, φιλαράκι