Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!



Επειδή μπορεί να έχετε τις εξής απορίες:
1. Γιατί κάθε χρόνος που περνά, δείχνει να είναι χειρότερος από τον προηγούμενο;
2.Γιατί παγκοσμίως καλπάζουν η ανεργία, η βία, ο φανατισμός σε όλες τις μορφές του,η εγκληματικότητα, οι πολεμικές συρράξεις;Γιατί η μία μετά την άλλη "πολιτισμένες χωρες" σταδιακά ψηφίζουν την κατάργηση πολλών δικαιωμάτων του ανθρώπου, του πολίτη και του εργαζομένου;
3.Ποιοι συσσωρεύουν το χρήμα και αρχίζει η φτώχεια να μαστίζει πολλές χώρες του πλανήτη και κυρίως εκείνες που θεωρούνταν η Γη της Επαγγελίας";
4.Γιατί πρωτίστως βάλλονται οι κρατικοί τομείς της Παιδείας, της Υγείας από περικοπές, κάτι που συμβαίνει έντονα και στη χώρα μας, τον τελευταίο καιρό;
Πολλά και άλλα ερωτήματα μπορούν να τεθούν εδώ. Εσείς απλώς, μπείτε στον κόπο να αναρωτηθείτε πώς τυχαίνει και όλοι οι Έλληνες πρωθυπουργοί της τελευταίας 20ετίας, μαζί με κάποιους υπουργούς τους σε νευραλγικά υπουργεία(περίοδος που η Ελλάδα αρχίζει να παίρνει την κατιούσα, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας-εξαχρείωση των πάντων, ρουσφέτια, λαδώματα, διάλυση ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού, εξαγορά του πολιτικού κόσμου και της Ελλάδας, σκάνδαλα θρησκευτικά και οικονομικά, κ.λ.π.) μετέχουν σε αυτές τις συνεδριάσεις της Λέσχης BILDERBERG και ίσως αρχίσετε με τη σειρά σας να σκέφτεστε...
"ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ."

Η ΠΤΠ ή NWO ως θεώρηση πραγμάτω,ν αλλά και επιδιωκόμενος στόχος είχε πρωτοεμφανιστεί στα μέσα του περασμένου αιώνα (από Γουίλσον και Τσώρτσιλ, αμέσως μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου, για να εξισορροπηθούν υποτίθεται οι εξουσίες) και αμέσως μετά ξεκίνησαν διαδικασίες συγκρότησης των παγκόσμιων θεσμικών οργάνων που θα βοηθούσαν στην επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού ( όπως τα Ηνωμένα Έθνη και το ΝΑΤΟ , το σύστημα του Bretton Woods,η Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου (GATT) κ.ά.) δεν υπήρχε δυνατότητα επιβολής της, καθόσον ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διεθνούς κοινωνίας ήταν -μέχρι το '90) στο κομμουνιστικό στρατόπεδο.
Εν τούτοις προχώρησε στη σύσταση του κεντρικού διευθυντικού υπερκρατικού πυρήνα (ενός διεθνούς διευθυντήριου) τον Μάϊο του 1954, της λέσχης Bilderberg (ονομασία που προήλθε από το όνομα του ξενοδοχείου της Ολλανδικής πόλης του Άρνεμ, όπου και η ιδρυτική συνάντηση του διεθνούς καπιταλισμού).

Ποια λοιπόν είναι η λέσχη Bilderberg, που θεωρείται ότι υπέχει θέση κυβέρνησης της NWO, πώς διαρθρώνεται και ποιοι συμμετείχαν και συμμετέχουν σ' αυτήν;

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, είναι αδύνατο να υπάρχουν πλήρεις και εξακριβωμένες πληροφορίες για την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας της. Η Λέσχη των χειραγωγών του κόσμου είναι οργανωμένη κατά το αξεπέραστο ολοκληρωτικό μοντέλο της χριστιανικής, μασονικής, ναζιστικής και κομμουνιστικής οργάνωσης, που της επιτρέπει να αυτο-αναπαράγεται διαρκώς, ν' αποφασίζει για τα σημαντικότερα ζητήματα του πλανήτη και να μη λογοδοτεί ποτέ και σε κανένα.
Σύμφωνα με το «Πληροφοριακό Δελτίο» της Bilderberg του 2002 (που διατίθεται από το Γραφείο της στο Leiden της Ολλανδίας), η «Λέσχη» είναι οργανωμένη πυραμιδικά σε τρία επίπεδα, με τρόπο ώστε όλη η εξουσία να εκπορεύεται από και να επικεντρώνεται στην κορυφή της πυραμίδας:

1) Επίπεδο πρώτο: Στην κορυφή της οργανωτικής πυραμίδας βρίσκεται η Συμβουλευτική Επιτροπή ή «Εσωτερικός Κύκλος» (που αντιστοιχεί με το «Πολιτικό Γραφείο» των Κομμουνιστικών Κομμάτων). Αποτελείται από τους αυτοδιορισμένους εκπροσώπους ορισμένων οικονομικών αυτοκρατοριών, από τους οποίους επιλέγονται τα μέλη του δεύτερου οργανωτικού επιπέδου (της Διοικητικής ή Διαχειριστικής Επιτροπής ή «Εξωτερικού Κύκλου»).

2) Επίπεδο δεύτερο: Αμέσως μετά, βρίσκεται η Διοικητική ή Διαχειριστική Επιτροπή ή «Εξωτερικός Κύκλος» (που αντιστοιχεί με την «Κεντρική Επιτροπή» των Κομμουνιστικών Κομμάτων). Τα μέλη της επιλέγονται από τον «Εσωτερικό Κύκλο». Το 2002, τα μέλη της «Διαχειριστικής Επιτροπής» ανέρχονταν σε 35 (στα οποία περιλαμβάνονται και τα 4 μέλη της «Συμβουλευτικής Επιτροπής»). Οι μόνοι Έλληνες που συμμετείχαν στη «Διαχειριστική Επιτροπή» της Bilderberg είναι οι: Κώστας Καρράς, πρόεδρος της εταιρείας Πόρτο Καρράς, και Γεώργιος Δαβίδ, πρόεδρος της εταιρείας Coca-Cola.

3) Επίπεδο τρίτο: Στη βάση της οργανωτικής κλίμακας βρίσκονται οι «Προσκαλεσμένοι» στις ετήσιες συνόδους της Λέσχης, οι οποίοι επιλέγονται από την «Διαχειριστική Επιτροπή», ανάλογα με τις σκοπιμότητες που πρέπει να εξυπηρετηθούν σε κάθε χρονική στιγμή σε διάφορες χώρες. Οι «προσκαλεσμένοι» (που αντιστοιχούν με την «Οργάνωση Βάσης» των Κομμουνιστικών Κομμάτων):
• Αναλαμβάνουν να «διαχύσουν» τον προσανατολισμό και τις αποφάσεις της Bilderberg στο πολιτικό και οικονομικό τους περιβάλλον και στην κοινή γνώμη της χώρας τους, και
• Διαθέτουν επιρροή ή παίζουν ή προορίζονται να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο στις χώρες από τις οποίες προέρχονται.
Συνεπώς, για ευνόητους λόγους, είναι εξόχως αναγκαία και χρήσιμη η συστηματική παρακολούθηση και αποτίμηση της δημόσιας συμπεριφοράς και της εξέλιξης των μελών της Bilderberg στην εσωτερική πολιτική σκηνή κάθε χώρας.

ΣΚΟΠΟΙ

Σκοπός της Bilderberg είναι να συντονίζει τις δράσεις των κατόχων της οικονομικής ισχύος στη Β. Αμερική και την Ευρώπη, με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται, αφενός ο κοινός στόχος τους (δηλαδή, η εδραίωση των συμφερόντων τους και ο έλεγχος των πληθυσμών) και, αφετέρου, η εναρμόνιση της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής κάθε χώρας με τους σχεδιασμούς του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) των ΗΠΑ.
[Παρένθεση: Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations, CFR), είναι ο πλέον πανίσχυρος ιδιωτικός οργανισμός στις ΗΠΑ, ο οποίος εκδίδει το περιοδικό Foreign Affairs. Είναι ένας εξω-συνταγματικός πόλος ισχύος, που καθορίζει, σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα, την εκάστοτε ηγετική ομάδα και το βασικό προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και τη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.]
Από το 1954 και μετά, η Bilderberg πραγματοποιεί μια διεθνή συνάντηση κάθε χρόνο, που γίνεται σε διαφορετική χώρα κάθε φορά, «κεκλεισμένων των θυρών», υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Στις ετήσιες συναντήσεις του, που διαρκούν τρεις ημέρες, λαμβάνουν μέρος μόλις 100 έως 130 άτομα από το χώρο της οικονομίας, των Μ.Μ.Ε. και της πολιτικής.
• Οι «καλεσμένοι» επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, δεσμεύονται με την «υποχρέωση της σιωπής» και απαγορεύεται να μιλήσουν ιδιωτικά ή δημόσια για τις συνεδριάσεις.
• Όσοι απ’ αυτούς είναι πολιτικοί απαγορεύεται να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους. Αυτό δημιουργεί ένα μείζον πολιτικό και ηθικό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι, καθ’ υπόθεση, εκλεγμένοι εκπρόσωποι των συμφερόντων ενός λαού καθίστανται φορείς των συμφερόντων ενός άτυπου ιδιωτικού υπερεθνικού οργανισμού.
• Τα πρακτικά των ετήσιων συναντήσεων δε δίνονται στη δημοσιότητα.
Η Γραμματεία της Bilderberg διατείνεται ότι οι συνδιασκέψεις της Λέσχης «είναι μυστικές για να ενθαρρύνεται η ειλικρινής και ανοικτή συζήτηση» μεταξύ αυτών που συμμετέχουν.
Αλλά, όταν αυτές οι συζητήσεις γίνονται από τους ισχυρότερους χρηματιστές, πολιτικούς και επιχειρηματίες των Μ.Μ.Ε. στον κόσμο, σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας, ευλόγως γεννιέται το ερώτημα: «Εάν αυτά που συζητούν είναι για το καλό των απλών ανθρώπων, γιατί δεν τα δημοσιοποιούν;». Κάτω από τις συνθήκες της ασφυκτικής μυστικότητας και όταν κανένας δε γνωρίζει τι συζητούν, η χρήση του όρου «ανοικτή συζήτηση» συνιστά διαστροφή.
Σε κάθε μυστική και απροσπέλαστη σύνοδο της Λέσχης Bilderberg ένας ασήμαντος αριθμός ανθρώπων διαμορφώνει μια συναίνεση για τις προτεραιότητες που θα πρέπει ν' απασχολήσουν τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.
Οι πραγματικοί στόχοι της Bilderberg έχουν αποσαφηνιστεί με ακρίβεια από πολλά έγκυρα δημοσιογραφικά όργανα:
• Κατά τους Times του Λονδίνου, η Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, 12-7-1977).
• Κατά το περιοδικό Europeo: «Η Bilderberg αποτελεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που καπελώνει τις εθνικές κυβερνήσεις» (Europeo, 15-10-1975)
• Κατά τη γαλλική εφημερίδα Quotidien de Paris: «Επιδίωξη των μελών της Bilderberg είναι η εγκαθίδρυση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων- ανδρεικέλων που κατευθύνονται από πολιτικούς του κάτω πατώματος (των παρασκηνίων).»

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

* Rockefeller, David. , JP Morgan International Council. Το μοναδικό εν ζωή ιδρυτικό μέλος της Λέσχης και ο μόνος άνθρωπος που έχει συμμετάσχει σε όλες τις συναντήσεις μέχρι σήμερα.
Kissinger Henry A. , Kissinger Associates, Inc.
Holbrooke Richard C. , Perseus project.
* Perle Richard N., American Enterprise Institute for Public Policy Research.

Μέλη Βασιλικών Οικογενειών της Ευρώπης

* βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας,
* πρίγκιπας Φίλιππος του Βελγίου,
* βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας.


Στελέχη Διεθνών Οργανισμών

* Παγκόσμια Τράπεζα,
* Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και
* Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.


Ανώτατα Στελέχη Εταιρειών

* BP,
* Ford,
* Shell,
* Siemens,
* Daimler-Chrysler,
* Nokia,
* Fiat.

Στελέχη Μ.Μ.Ε.
Εφημερίδες, περιοδικά και εκδοτικά συγκροτήματα

* Le Figaro (Γαλλία),
* Der Standard (Αυστρία),
* Die Zeit,
* Burda Media,
* Axel Springer (Γερμανία),
* The Washington Post,
* Time,
* Newsweek (ΗΠΑ),
* Hόrriyet (Τουρκία),
* Financial Times,
* The Economist (Αγγλία)
* International Herald Tribune.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

2001 - Stenungsund, Sweden (24-27 Μαίου):  
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola)  
Manos, Stephanos - Member of the Greek Parliament & Former Minister of National Economy; President of the Liberal Party

2002 - Chantily, Virginia, USA (30 Μαίου-2 Ιουνίου):
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola) - member, Steering Committee
Papahelas, Alexis - Foreign policy columnist. "TO VIMA"

2003 - Versailles, France (15-18 Μαίου):  
Bakoyannis, Dora - Mayor of Athens  
Tsoukalis, Loukas - Professor, University of Athens; President Hellenic Foundation for European and Foreign Policy
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola)

2004 - Stresa, Italy, (3-6 Ιουνίου 2004):
Diamantopoulou, Anna - Member of Parliament, former European Commissioner for Social Affairs
David, George A. - Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company S.A. (Coca-Cola)

2005 - Rottach-Egern, Germany (5-8 Μαίου- Η Agenda):
Alogoskoufis, George - Minister of Economy and Finance
Papandreou, George - Leader of the Opposition (PASOK)
Diamantopoulou, Anna - Member of Parliament, former European Commissioner David, George A., Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.

Ottawa, Canada, 8-11 June 2006:
LIST OF PARTICIPANTS
GR Tsoukalis, Loukas President, Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELIAMEP)
GR David, George A. Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
GR Alogoskoufis, George Minister of Economy and Finance

BILDERBERG MEETINGS
Istanbul, Turkey,31 May – 3 June 2007:
LIST OF PARTICIPANTS
GR David, George A. Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
GR Alogoskoufis, George Minister of Economy and Finance
GR Diamantopoulou, Anna Member of Parliament

BILDERBERG MEETING  
"Chantilly, Virginia, U.S.A., 5-8 June 2008:
CURRENT LIST OF PARTICIPANTS GRC
"Alogoskoufis, George" Minister of Economy and Finance GRC
"Diamantopoulou, Anna" Member of Parliament GRC
"Papahelas, Alexis" "Journalist, Kathimerini" GRC
"Papalexopoulos, Dimitris" "CEO, Titan Cement Co. S.A." GRC
"Varvitsiotis, Thomas" "Co-Founder and President, V + O Communication"


2009 Βουλιαγμένη, Αθήνα:
Ντόρα Μπακογιάννη , Ελλάδα (υπουργός Εξωτερικών) Dora Bakoyannis,
Greece (Foreign Minister)
'Αννα Διαμαντοπούλου , Ελλάδα (βουλευτής ΠαΣοΚ) Anna Diamantopoulou, Greece (PASOK MP)
Ι. Παπαθανασίου , Ελλάδα (υπουργός Οικονομίας) I. Papathanasiou,Greece (Minister of Finance)
Γ. Αλογοσκούφης , Ελλάδα (πρώην υπουργός) G. Alogoskoufis,Greece (former Minister)
Γ. Δαυίδ , Ελλάδα (επιχειρηματίας, πρόεδρος Coca-Cola 3Ε) C. David, Greece (businessman, president Coca-Cola 3E)


2010

Στο ισπανικό ξενοδοχείο Dolce Sitges, νότια της Βαρκελώνης, έγινε η συνάντηση της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ μεταξύ 3 και 6 Ιουνίου 2010.
Σύμφωνα με τη λίστα συμμετεχόντων που έχει διαρρεύσει, συμμετείχαν οι ακόλουθοι Έλληνες. Αρχικά δίνεται ο κωδικός της χώρας τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

• GRC Greece

GRC Alogoskoufis, George Member of Parliament
GRC Bakoyannis, Dora Minister of Foreign Affairs
GRC David, George A. Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Co. (H.B.C.) S.A.
GRC Diamantopoulou, Anna Member of Parliament
GRC Kyriacopoulos, Ulysses Chairman and Board member of subsidiary companies of the S&B Group
GRC Papahelas, Alexis Journalist, Kathimerini
GRC Papalexopoulos, Dimitris Managing Director, Titan Cement Co. S.A.
GRC Papathanasiou, Yannis Minister of Economy and Finance
GRC Stournaras, Yannis Research Director, Foundation for Economic and Industrial Research (IOBE)
GRC Tsoukalis, Loukas President of the Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELlAMEP)

Σημείωση: 1.Η συνεδρίαση της περί ου ο λόγος Λέσχης στη Βουλιαγμένη το 2009 σηματοδότησε τη εποχή της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας!
                  2.Στις 3-6 Ιουνίου συνεδρίασε η Λέσχη στην Ισπανία και μετά ανακοίνωσε ο Θαπατέρο την οικονομική κρίση της χώρας του και τις περικοπές, ίδιες με αυτές της Ελλάδας!

Επαναλαμβάνω:ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!
Υποσημείωση: οι πλήρεις κατάλογοι όλων των προσκεκλημένων, όλων των ετών στη Λέσχη βρίσκονται στη διαδικτυακή σελίδα
http://www.kalami.net/2005/ellada/bild_03020198.html#2001

10 σχόλια:

Καλυψώ είπε...

σσσσσσσσσ
πολυ θορυβο κανεις..
η Πατριδα κοιμαται..

αν και πιστευω νταουλια να βαρανε
η δοση υπνωτικου ειναι ισχυρη..
για ελεφαντες...

γνωστα πανω κατω αυτα..
κανεις δεν πτοειτε..

οι Ιδεες..σαπισαν..πεθαναν..
καιρος να κανουμε αλλες..

ομως για να γινει αλλαγη..
πρεπει να .."γινουμε εμεις οι αλλαγη που ποθουμε να ερθει.."

μεχρι τοτε..
οι Ισχυροι..θα απλωνονται συνεχως στην σκακιερα..

δεν εχουμε καταλαβει ποσο μας φοβουνται..
οσο φοβουνται τοσο μας φιμωνουν..

Ποσο αντεχουμε αραγε την ελλειψη οξυγονου??
θα δειξει..

καλησπερα Μαγισσα!

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ είπε...

Η Καλυψώ τα είπε με τον δικό της υπέροχο τρόπο.
Εγώ να πω, τελικά πόσο πιόνια, είναι σίγουροι ότι είμαστε. Πόσο προβλέψιμοι. Φαντάσου ότι και ο χαμός ενός ανθρώπου χθες, μπορεί να είναι μέρος διάφορων σχεδίων. Δε θέλω να το πιστέψω αλλά και με αυτά που παρέθεσες και τα ονόματα που επαναλαμβάνονται εκεί μέσα. Όλα μπορεί να συμβαίνουν.

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Άκουσα που μου σφύριξες,

κι αν και τ' αυτιά μου ακόμη βουίζουν...(σκαμπανεβάσματα πολλά τ' αεροπλάνου κι ο θόρυβος πολύς...)

κι αφού μου σφύριξες, λοιπόν...
Ήρθα αρχηγέ μου!
Πολύ ακόμα έχω να ιδρώσω...
Πολλούς καπνούς να καταπιώ...
Δε θα φωνάξω άλλο. Ποτέ ξανά.
Ούτε θα κλάψω. Ποτέ ξανά.
Θα γκρεμίσω μόνο
και θα κάψω(!..)
Εδώ που έφτασα...
Ή ταν
ή επί τας!!!
Κι ό,τι απ' τα δύο...λεβέντικα θα ΄ναι.
Γιατί σαπίζουμε μωρέ!
Μας πήρε η μπόχα!

Εγώ
Ο Προμηθεύς ο Πυρφόρος!..

Τώρα!!! Όχι Αύριο!..

ΚΙΡΚΗ είπε...

*ΚΑΛΥΨΩ φίλη μου,
από έφηβη με θυμάμαι αλλαγμένη!
Μιλάς σε κάποια που δε γονάτισε ποτέ
σε ρουσφέτια, φιλοδωρήματα, υποκλίσης και τεμενάδες.Ίσως γι' αυτό και το φάσμα της ανεργίας δεν πλανάται από πάνω μου.Το βιώνω!
Αλλάξτε το, λοιπόν, εσείς, γιατί εγώ από καιρό έχω αλλάξει και ζω καιρό πάλι χωρίς οξυγόνο. Για τα παιδιά που ήρθαν στον κόσμο.Για τα παιδιά που έρχονται.Οι ιδέες δε σάπισαν. Σάπισαν οι ιδεολογίες.Κρατώ μέσα μου ψηλά πολύ ψηλά την ιδέα της συνείδησης και του χρέους μου απέναντι στην Ύπαρξη και προσπαθώ να τιμώ τον Άνθρωπο με αυτήν.
Ότι μας φοβούνται, συμφωνώ!
Αλλά φοβούνται τη μάζα, όχι τις νοήσεις και τις διανοήσεις μας. Αυτό με στεναχωρεί, ακόμα. Γιατί δε βλέπω-εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων γύρω μου- τη συνειδητή Αντίσταση. Αλλά, πού θα πάει; Θα έρθει και αυτή!
'Οψομαι!
Φιλί

*ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ,
φίλε,
μην αμφιβάλλεις διόλου ότι και το χτεσινό συμβάν είναι μέρος του σχεδίου εκείνου που προβλέπει, για χάρη της "ασφάλειάς μας", να αρνηθούμε και άλλα δικαιώματα. Ο καιρός πλησιάζει που θα αποκαλυφθούν σημεία και τέρατα...γιατί ακόμα δεν είδαμε τίποτα!
Μόνο που και πάλι δε θέλω να βγω αληθινή!
Φιλί


*Προμηθέα Πυρφόρε,
Καλώς ήρθες!
Αεροπλάνο διαβάζω. Νοητό ή κυριολεκτικό!
Όπως και να'χει, ελπίζω να περνάς καλά!
Όσο για τα άλλα...ανασκαλεύτηκαν τα τιλήματα και τα ιζήματα. Οσονούπω θα μας πάρει η μπόχα. Γιατί ακόμα, δε μας πήρε! Είναι νωρίς. Έρχονται και άλλα και είναι μπροστά μας!
Θα το δεις!
Φιλί

anima είπε...

Όλα τα καλά παιδιά..αποφασίζουν για το "καλό μας"..

τίποτα δεν είναι τυχαίο..είτε άσχημο είτε όμορφο..

όλα έχουν κάποιο λόγο για να γίνονται..

και εν προκειμένω..ο λόγος κι ο στόχος ένας..

globalization..

τουτέστιν παγκοσμιοποίηση..

μια κυβέρνηση.ένα χρήμα.ένα κράτος..

μια μηχανή του κιμά με λίγα λόγια..που θα μας αλέσει..για να μας κάνει μια άμορφη μάζα..

χωρίς ταυτότητα..κρίση..προσωπικότητα.πρόσωπο...

φιλί καληνύχτας

anima είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
anima είπε...

τυχαίο λες κι αυτό;...

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

δεν συνηθιζω να σχολιαζω σε τετοιες αναρτησεις απλα γιατι πιστευω πως την αληθεια μας την ξερουμε...
τουλαχιστον εμεις οι πιο νεοι...οι πιο μεσα στην εποχη...

αν κατσω να πω στην γιαγια μου για τους μασωνους και τις συνωμοσιολογιες θα νομιζει πως της μιλαω κινεζικα...
αλλα καθε ανθρωπος νοημον που λιγο ψαχνει και ψαχνεται δεν μπορει να του περασουν απαρατηρητα ολα πια...
γιατι μαζευτηκαν και γινανε πολλα...

μονο στις ταινιες να ριξεις μια πιο βαθια ματια...κι οχι τιποτα ιδιαιτερο δλδ τα μυνηματα ουρλιαζουν...
που να κοιταξεις καθαρα σε ολα τα υπολοιπα γυρω μας!

θελω να πιστευω πως φτανει ο καιρος που ολα αυτα θα αλλαξουν...
ο κοσμος σιγα σιγα ξυπναει απο τον ληθαργο...βλεπει...αφουγκραζεται...κατανοει...
αλλωστε ενταξει μεγαλο και δυνατο το υπνωτικο που μας ριξανε και υστερα συνεχισαν σε περισσοτερες δοσεις αλλα καποια στιγμη η επιδραση περναει...ξεκινα με μικρες αναλαμπες και φτανει στο τρομερο ξυπνημα...

αυτα τα ολιγα απο μενα...

η αναρτηση σου αξιοθαυμαστη!!!

και φυσικα μονο τυχαια δεν ειναι ολα αυτα...
ουτε τα ονοματα...ουτε η δυναμη που κρυβουν...ουτε οσα επακολουθουν...

την καλησπερα μου αφηνω!!!

Stratos είπε...

Σαν χωρα ειμαστε ενα μεγαλο, μεγαλο κι ανεξελεγκτο πορνειο...
Τυχαιο; Δεν νομιζω...

Καλη συνεχεια!! :):)

ΚΙΡΚΗ είπε...

* Anima,
πράγματι, ζούμε την εποχή του κιμά,
αλλά κάποια στιγμή οι λεπίδες της θα στομώσουν και εμείς ξανά πάλι θα βγούμε από το μπέντερ!
Μην ξεχνάς ότι όλα τα όμορφα του Κόσμου,
κάποιοι τα πλήρωσαν πριν από εμάς με αίμα και ιδρώτα!
Ευελπιστώ πως ο Άνθρωπος θα θριαμβεύσει πάλι...κάποτε!
Φιλί

*ΝΑΪΑΔΑ,
χαίρομαι που βρήκες ανδιαφέρουσα την ανάρτησή μου! Συμφωνώ με όλα αυτά που λες και νιώθω υπεύθυνη, λόγω γενιάς, τον κόσμο που παραδίδω σε εσάς τους νεότερους. Σε διαβεβαιώ όμως, πως και το ρουσφέτι και το λάδωμα αρνήθηκα, αν και μου είχε δοθεί η ευκαιρία πολλές φορές να μπω στον πειρασμό να βολευτώ και εγώ σε μια θεσούλα, αδιαφορώντας για τους άλλους!
Γι' αυτό πάντα φώναζα, τόσο που φίλοι με περνούσαν για τρελλή, μέχρι που τώρα μου λένε πως με δικαιώνουν. Αλλά τι να το κάνω;
Φιλί γλυκό και σε ευχαριστώ που ήσουν εδώ!

*Stato μου,
Αυτό το είχε πει αλλιώς και η Μαλβίνα: Τι είναι καλέ το Ταπερμακιστάν;(εννοώντας την Ελλάδα του Τάπερμαν-Σημίτη). Ένα μεγάλο κρεβάτι!
Φιλί και σε ευχαριστώ για τον κόπο να με επισκέφτεσαι!