Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Έτσι απλά...

Είπα πως θ' αλλάξω ζωή! Το αποφάσισα. Ήλιοι και πολλά καλοκαίρια έχω δει και θέλω να δω και άλλα. Θέλω να μπορώ να περπατώ ακόμα και μετά από 10 και 20 χρόνια. Να μπορώ να γεύομαι ακόμα τη ζωή.
Είναι φορές που ξάφνου γίνεται μέσα μας το μεγάλο "τσαφ" και αρχίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα με κείνο το μάτι που μέχρι πρότινος κοιμόταν ή υπνοβατούσε.
Νά' χω τον καιρό στο πλευρό μου πολύ για να μπορώ πολύ και να σε αγγίζω και να σε γεύομαι, να σε κοιτάζω και ν' απορώ ακόμα "γιατί στ' αλήθεια, με τα τόσα κενά μου, μένεις ακόμα δίπλα μου";
Ναι! Τ' αποφάσισα. Θέλω νά'χω ακόμα το χρόνο για λίγο σύμμαχο και να μπορώ ν' ακούω το γέλιο σου από την άλλη πλευρά του σύρματος, αφού δεν μπορώ να σε βλέπω. Θέλω να έχω επιπλέον εικόνες σου και ήχους σου και τη γεύση από φιλί σου και τη μυρωδιά από το κορμί σου.
Έτσι το αποφάσισα. Θα πάω αντίθετα με τη φορά της τύχης. Θ' αντισταθώ σε ό,τι πάει να με εμποδίσει... και αν τώρα με ρωτήσεις και τι όνειρο έχω ανεκπλήρωτο, αυτό θα σου πω: την ίδια τη ζωή!
Αφήνω τα σπίτια και τα οικόπεδα, τις καταθέσεις και τους τίτλους ιδιοκτησίας σε όσους λατρεύουν το παραμύθι. Εγώ όρθια ακόμα με ό,τι έχει απομείνει ανέπαφο από το χρόνο για μένα, θα παλεύω να ζω για να σε βλέπω να ζεις!
Έτσι απλά...

3 σχόλια:

Aristodimos είπε...

θα παλεύω να ζω για να σε βλέπω να ζεις!
Αυτός και μονο ειναι ο καλύτερος και πιο σπουδαίος λόγος για να συνεχί..ΖΕΙΣ ν αγωνίζεσαι και να υπάρχεις.

Νασαι πάντα καλά καλή μου "Φίλη" ... (πιστεύω οτι μου επιτρέπεις να σε νιώθω και να σε αποκαλώ ετσι).

Αρης

Σταλαγματιά είπε...

Εύχομαι όλα αυτά που θέλεις πραγματικά να τα βρεις και να τα χαρεις.
Κάθε στιγμή να τα ζεις και να τ απολαμβάνεις!
Γλυκό ξημέρωμα

ΑνωΡά7 είπε...

Να σε βλέπω να Ζεις...να σε βλέπω να Γελάς... οι διακοπές πλησιάζουν....χαχαχα φιλιά φιλιά φιλιά!!!