Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Από το νεκρό ...στο χειρότερο...


Μνήμα χώρα που δε μας χωρούν οι σάρκες της. Δρόμοι ανέκφραστοι με τη βρώμα να γυροβολά στα χαντάκια του μυαλού και να παιδεύει τις σόλες! Διήγημα αποτυχημένου Νομπελίστα στον πάγκο πλανόδιου που πουλά όσο-όσο τη Μεγάλη Ιδέα. "Περάστε κόσμε"!

Σκυφτά ανθρωπάρια, γνώμη και ένταση φωνής καμιά.

Σαρίδια και σκουπίδια χρήσιμα, αραγμένα σε σαλόνια και κρεβατοκάμαρες και κουζίνες. Μια σαρανταεξάρα, λουστρίνι Κωτσόβολου, ποζάρει απέναντι από καναπέ δια χειρός Βαράγκη, σατέν ξεφτισμένα τα σεντόνια σε μωβ χρώμα θυμίζουν το άδοξο όνειρο κοινωνίας που βαριαστέναζε πάνω τους νύχτες και νύχτες και εξαργύρωνε με εμφράγματα τη στύση της, πολυμηχάνημα τρίφτης και αποχυμωτής παρέα με το φούρνο μικροκυμάτων δίπλα σε ασημένια κουταλομαχαιροπήρουνα φερμένα από τα εξωτερικά ν' αναπολούν την ψευδότητα του χρήματος.

Φράση σφηνωμένη κατόπιν βόλτας, διαβασμένη σε αφίσα κολλημένη σε βιτρίνα που έχει μια ένδειξη ζωής και μόνο: "Πωλείται το παρόν." Σήψη συστήματος ανεγκέφαλου προς πρόβατα, προοριζόμενου να κατασπαράξει το μαντρί. Εξαιρετικής εντάσεως θύελλα προβλεπόμενου αποτελέσματος. Θα σύρει καναπέδες και οθόνες, μικροκυμάτων μηχανήματα τρουμπέτες και γούνες εκ Ρωσιών τιμήματος υψηλού, στον ουρανό, θα στροβιλίσει με εκληκτική δύναμη στη χοάνη την έλλειψη της φαιάς ουσίας μας και θα σαβουριάσει σε κομμάτια και κέρματα τσίγκινα τα άλλοτε ολόλαμπρα χαρτονομίσματα της δάνειας ζωής των ευεπίφορων κάποτε αθλητών που επιδίδονταν στον διαγκωνισμό του ποιος από όλους θ' ανέβει την ταξική κλίμακα.

Δράση ανάλογη του σκασμού και μπήκε ο Οκτώβρης, το ρολόι χάλασε και κόλλησε στην Ολυμπιάδα-πανηγυράκι με χορηγούς των πολλών το αίμα και τον ιδρώτα από άλλα μέρη. Γεύση στιφή οι κύκλοι της Ένωσης των λαών, κρέμεται σε παρακμιακά περίπτερα τσιτάτη μπροσούρα σε λευκό, αμφιβόλου ποιότητος, μακό.

Λεύκανση δοντιών πολλών διαμαντιών ανταγωνίστρια, μέθη από την αστράπτουσα χλιδή της λαμαρίνας που σέρνουν και 4000 αλόγατα, παρκαρισμένη ελλείψει μαύρου χρυσού.

Προαυλισμένο πτώμα στο πλάτωμα του εθνικού νομισματοκοπείου ή και έμπροσθεν αυτόματης ταμειακής μηχανής. Παύση στην άλλοτε ανεβοκατεβαίνουσα γραμμή του καρδιακού παλμογράφου. Φιάλες αίματος αποθηκευόμενες με μεθοδικότητα και σχολαστικότητα εντός θησαυροφυλακίου τραπέζης, ουδέποτε εδόθησαν προς ανάνηψη του παρόντος σορού.

Ξεφτισμένες αφίσες προεκλογικών συνθημάτων κομματικών λοιμών, πρόκληση ροχάλας προς επίρρωση της δεδομένης θλίψης κατά τη διάρκεια της κηδείας. Μάτια κροκοδείλων σε έδρανα εντός μεγαλοπρεπούς ανακτόρου που ποντάρουν στο θάνατο για να απαγγείλουν επικήδειο και να γευτούν δωρεάν κουλουράκι και τούρκικο στο καφενείο του νεκροταφείου.

Πλερέζες και μαύρα επίσημα, στηλιστικά ερεθισμένα από τη συνοικία Κολωνακίου, δηλαδή προφυλακτικά αηδιαστικώς κρεμασμένα κατόπιν χρήσεως, ρούχα βρεμένα και πατούμενο Χαραλά, κουβάρι από την πρώτη βροχή του μήνα του φτηνο-πώρου.

Εν ολίγοις, ολίγιστα...Από το νεκρό στο χειρότερο...

2 σχόλια:

Καλυψώ είπε...

μαματα
τα εχουμε φτηνιασει
και ευ-τελειωσει ολα

ποσο παει το κιλο η ψυχη μπαρμπα;;

χαιρετω!

ΚΙΡΚΗ είπε...

Πάει με το δράμι το αίμα! Αντιχαιρετώ!