Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Οι επιστημονικές έρευνες για το είδος «MAT-atous makakous”


Γκλομποσαβούρας, Αδελφούλα,Πραιτωριανός, Άνους, Μπράβος πολιτικής μαφίας, Υπηρέτης ληστών...

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Όλα τα παραπάνω αποτελούν συνώνυμα του ανθρωποειδούς με τη χακί φορεσιά, την άσπρη περικεφαλαία, την ασπίδα από πλέξι γκλας, την πάνοπλη εξάρτυση, το γκλοπ ως προέκταση του πέους του –νόμιμος παραβάτης του νόμου περί προσβολής δημοσίας αιδούς- το ψεκαστικό χημικών ανά χείρας και το άλλο που εκσφενδονίζει και λάμψη και κρότο και φτέρνισμα και βήχα και κλάμμα και δύσπνοια. Πάντως σε πρόσφατες επιστημονικές έρευνες και σε διαλέξεις που ασχολούνται με την εξέλιξη του είδους αυτού και τον πολλαπλασιασμό του ανά την υφήλιο, έχει επικρατήσει ο επιστημονικός όρος Mat-atous Makakous,για να διακρίνεται από το είδος makakous που ζει στην Αφρική. Μεταλλαγμένο είδος του Homo Sapiens, αφού η βιοτεχνολογία, η οικονομία, η σύγχρονη πολιτική και η κυβερνητική έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και έχουν ξοδέψει πακτωλό χρημάτων, ώστε να δημιουργήσουν αυτό το είδος, που εδρεύει σε γωνίες, σε κατόψεις υπουργείων, στη Βουλή, σε τράπεζες, και σε πανάκριβα κτίρια μεγαλοεπιχειρηματιών.

Βασικό χαρακτηριστικό: κενό εντός κρανιακής κοιλότητος. Παντελώς όμως!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Προσωπικότητα: Σαβούρα. παιδεία zero,με διογκώμενο έλλειμμα αξιοπρέπειας, απουσία συναισθήματος, ανάγκη για αυτοπροβολή μέσω κλώτσου και μπάτσου-ξύλου δηλαδή- . Βρασμένο έως και βραχυκυκλωμένο σύστημα συναισθησίας. Παρακλάδι του έλλογου όντος, όσον αφορά το νοητικό επίπεδο, εφόσον προσπαθεί να επικοινωνήσει με 10 το πολύ 20 λέξεις νταμάρας. Φοβάται να είναι το είδος αυτό μόνο του, γι’ αυτό και κυκλοφορεί μόνο με την αγέλη του τόσο, που ποτέ δεν την αποχωρίζεται. Πίσω από αυτήν καλύπτει τη δειλία που το διακρίνει, το μοχθηρό της φύσης του και το γελοίο της περιβολής του.

Αν και διαθέτει εξωτερικά χαρακτηριστικά του ανθρώπινου είδους, μην ξεγελαστείτε: Με καρπαζιές και μπουνιές αρέσκεται να διαλέγεται, εφόσον η έννοια της λογικής απέχει πολύ από το είδος του. Αν και νιώθει τον πόνο, αντιλαμβάνεται μόνο τον δικό του. Δύσκολα αναγνωρίζει τα δεδομένα του περιβάλλοντος χώρου και ακόμα δυσκολότερα αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ του μαύρου και του άσπρου. Υπακούει τυφλά σε εντολές του τύπου «σήκωσε χέρι», «κάνε πιπί», «ρίξε δακρυγόνα», «μπες στην κλούβα». Αδυνατεί να σκεφτεί πόσο κάνει 1+1, αφού έχει διακριθεί πολλές φορές σε διαγωνισμούς αυτισμού και κερδίσει το πρώτο βραβείο, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι ο θηλυκός γορίλλας που γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ σημαίνοντος και το σημαινόμενου, είναι ικανότερος σε εγκεφαλικές διεργασίες! Νιώθει ηδονή με τη θέα του αίματος, χαίρεται με πεσμένα σώματα σε δρόμους και πεζοδρόμια. Χρησιμοποιεί το γκλοπ και ανάποδα από αδυναμία να αντιληφθεί την έννοια της λαβής!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αφιονίζεται ξαφνικά και αναπάντεχα. Εφορμά μέσα από το σχηματισμό της αγέλης του, απομονώνει το θύμα του και καλεί και τον υπόλοιπο πληθυσμό της αγέλης να παίξουν ταμπούρλο πάνω στο σώμα του θύματος, από αδυναμία να ξεχωρίσει, αν αυτό που χτυπά είναι ον ή τούμπανο. Οι εκπαιδευτές-αφέντες του το κλείνουν σε κλούβες και το περιφέρουν μαζί με όλη την αγέλη του, γιατί γνωρίζουν πόσο επικίνδυνο γίνεται, αν αφεθεί ελεύθερο στους δρόμους της πόλης. Το απελευθερώνουν δε, πάντα μαζί με την αγέλη, αν νιώσουν ότι κινδυνεύουν οι ίδιοι. Εκπαιδεύεται να δαγκώνει, να χρησιμοποιεί τον όγκο της θωράκισής του εναντίον ανθρώπων, πεπεισμένο ότι είναι υπεράνω νόμου και Συντάγματος και σαφώς ανώτερο όλων.

Το είδος αυτό, αν το γδύσουμε εντελώς από την εξάρτυσή του, αυτομάτως συρρικνώνεται, απομονώνεται και οδηγείται σε κατάθλιψη, εφόσον έχει εμμονή με αυτήν, εξαρτά το βίο του από αυτήν και νιώθει αδύναμο και τρομοκρατημένο μέσα σε πλήθος ανθρώπων και ότι απειλείται αν βρεθεί σε φυσικό περιβάλλον. Υπόκειται σε πλύση εγκεφάλου μόνο, γιατί εντός κλούβας επικρατεί εξαιρετική μπόχα από την απλυσιά ημερών, αφού ζει εκεί μέσα μέρες και νύχτες και από το γεγονός ότι του φορούν μπότες για πολλά 24ωρα, που ουδέποτε αερίζει, αφού δεν έχει εκπαιδευτεί ν’ αγαπά την καθαριότητα. Οι εκπαιδευτές-αφέντες του το τα’ί’ζουν με 2 σάντουιτς την ημέρα ώστε, έτσι πεινασμένο, να το κρατούν σε εγρήγορση και να το καταστήσουν πιο επιθετικό, αν το χρειαστούν. Επιπλέον, αν και γεννιέται με κατατομή ανθρώπινου προσώπου, από την εκπαίδευση στην οποία υπόκειται, σταδιακά αποκτά πρόσωπο ανέκφραστο, με μάτια τρύπες και οι μορφασμοί του θυμίζουν μπουλντόγκ, χωρίς να θέλουμε να θίξουμε τα υπέροχα αυτά τετράποδα! Τέλος συνουσιάζεται μόνο με είδη που έχουν την ίδια σε ποιότητα φαιά ουσία και σωματότυπο και συχνά έχει πρόβλημα στύσης, αφού εξαντλεί την τεστοστερόνη του στο δρόμο. Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει ότι πολλαπλασιάζεται, όχι με φυσικό τρόπο, αλλά εκτρεφόμενο με το δόγμα του σοκ και μέσω της ασφάλειας που δήθεν του παρέχουν οι εκπαιδευτές -αφέντες του. Εξ ου και η μετάλλαξη.

Συμβουλή: Αν βρεθεί στο δρόμο σας, αλλάξτε δρόμο, αφού εκδηλώνει συχνά απρόβλεπτη συμπεριφορά και ανεξέλεγκτα ένστικτα. Εξαιρετικά επικίνδυνο για όποιον διαδηλώνει, μετέχει σε πορείες ή προσπαθήσει να διαλεχθεί μαζί του. Τελευταίως έχει παρατηρηθεί ότι επιτίθεται και σε κάμερες, φωτογραφικές μηχανές, σε κάθε είδος οπτικοακουστικού υλικού, ενώ παλαιότερα επιτιθόταν μόνο σε γυναίκες, παιδιά, μαθητές, φοιτητές, Κύπριους, μοναχικούς άνδρες, συνταξιούχους, ανέργους, εκπαιδευτικούς, απολυμένους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και γέρους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: