Τα μάτια του Ρα...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΑ ...γέννησαν άλλο ένα blog,
το "Σαν τατουάζ"!
Το νέο blog είναι όμως για γερά νεύρα! Δηλαδή:
http://like-tatoo.blogspot.com/

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΜΟΡΦΗ...

Να λοιπόν! Να που δεν παίζει ρόλο η μορφή... Κάθε μέρα συναντούμε ανθρώπους στο δρόμο μας, που τους κρίνουμε από τη γενική εμφάνιση, την ομορφιά, το χρώμα των ματιών, το ύψος, τα κιλά. Γύρω μας όμως, υπάρχει και κρυμμένη ομορφιά, που τα άδεια, από τα Μedia, τις διαφημίσεις, τη μόδα, τα πρότυπα της σύγχρονης καταναλωτικής κοινωνίας, μάτια μας, δε μας αφήνουν να δούμε.
Καλά να πάθουμε, που δεν μπορούμε να δούμε τον άλλο. Καλά να πάθουμε, που είμαστε κουφοί, ψυχροί, ανέραστοι προς ό,τι έχει κρυμμένη ομορφιά. Ας μάθουμε λοιπόν, να βλέπουμε στους ανθρώπους την ουσία!
Ας μάθουμε επιτέλους τη σημασία της ζωής: ότι αυτή και στα πιο μικρά, στα πιο ασήμαντα- κατά τη γνώμη μας- όντα, έμψυχα και άψυχα- έχει δώσει το νόημά της. Δείτε τα, απολαύστε τα, χαρείτε τα και αρχίστε να βλέπετε επιτέλους την ομορφιά!
Η ζωή έχει χαρίσει σε όλους από κάτι. Αν κατορθώσουμε, με προσωπικό αγώνα, με αυτοκριτική, μακριά από προκαταλήψεις και στερεότυπα, να βρούμε αυτό το κάτι, ίσως να γίνουμε πιο ευτυχείς!

Απoλαύστε τη Suzan Boyle, τον Paul Potts και τη μικρή Connie Talbot...αυτούς που αποδεικνύουν περίτρανα πως η ομορφιά όλη δε φαίνεται πάντα με... την πρώτη ματιά...






Δείτε επίσης:
http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk
http://www.youtube.com/watch?v=IVxa6QqtF_M
http://www.youtube.com/watch?v=dEa8gcisaPU


και θα καταλάβετε...

1 σχόλιο:

ΑνωΡά7 είπε...

Η ομορφιά πηγάζει από την ψυχή του ανθρώπου...αυτό είναι που μετρά, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι είναι εντελώς τυφλοί.Θέλουν να είναι όμορφοι για τους άλλους, κάνουν τα πάντα γ' αυτό κι' ας είναι οι ίδιοι δυστυχισμένοι, τους ευχαριστεί μόνο να φαίνονται ωραίοι. Έτσι όμως χάνουν την ουσία που είναι η ψυχή...ξεχνάνε ότι θ' αλλάξουν μορφή και η ύλη τους το σώμα αυτό που έχουν κάποια στιγμή δε θα' ναι όπως είναι τώρα. Ας είναι, ευτυχώς υπάρχουν και Κάποιοι που μπορούν και βλέπουν πέρα από αυτό,που μπορούν και βλέπουν με τα μάτια της Ψυχής!!!


Σε φιλώ γλυκά!!!